Lucia - 13/12

          
jag under jul förra året                                      Jul på Liseberg 2007

Imorse väcktes jag av min lära mor och låtsaspappa som kom in sjungandes med Luciafika till mig. Båda hade glitter i håret och det fick även jag. Sen somnade jag om och när jag vaknade hade jag det kvar :) Mysig start på dagen helt klart!
Eftersom att de åkte till stan och kollade på julklappar passade jag på att lyssna på julmusik, slå in paket och lacka! Gud så kul det är, men det kräver verkligen tålamod! Men resultatet blir riktigt mysigt :)
Sen åkte jag hit till Värsås och nu sitter jag här, har satt på en julskiva i köket och ska snart spela the sims! Var ett tag sen nu, så jag sitter och laddar ner nya prylar för fullt :D Synd bara att jag glömde "året runt" hemma, hade tänkt att instalera det här med :/. 
Ikväll är jag helt ensam hemma eftersom att pappa är i Göteborg hos min syster. Så jag ska passa på att njuta, lär ju inte bli så mycket ensamhet nu när det närmar sig jul ;)
Tror jag ska smsa killarna och kolla vad de gör sen, kanske kan umgås med de lite :D vore kul.

Igår var det lucia firande i kyrkan. Så jag tog mig till frida och så gick vi dit tillsammans :) Det var hur mysigt som helst, esteterna är så duktiga! Det blir mycket kyrkan såhär mot julen :P Har ju redan vart på ett adventsfirande och sen ska jag, Frida och Hanne på esteternas julkonsert på Måndag kväll :) Men det är mysigt!
Mot kvällen tog jag mig ut i kylan och pulsade mig fram i snön till Frida. Där bakade vi pepparkakor och lyssnade på julmusik :D Jag fick spratt och slängde mig ut i snön och gjorde en snöängel i bara t-shirt, haha. Det är sånna upplevelser som gör att man verkligen lever! 
Sen kollade vi på idol :) Hembakad pizza fick jag också, gud så gott det var! Och Kevin vann :D det var ju helt jätte underbart. Mer underbara dagar tack! :) 
puss på julen puss på allt





  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0