it will be blood

imorse så vaknade jag 07.30 när jag egentligen inte behövde gå upp fören en timme senare och hur många gånger jag än somnade och vaknade upp efter det så gick tiden i snigel fart. Visst att det kan vara bra men varje gång jag vaknade så trodde jag att jag hade försovit mig, så jag vaknade upp med shock.
Dessutom så var drömmarna hos mig inatt igen.
Jag drömde att jag var på något stort fartyg. Det kändes som att det var jätte stort verkligen men när man väl kom till saken så var den en liten leksaksbåt i mitt badkar hos min pappa. Så jag måste varit väldigt liten. Hur som helst så var det någon som så innerligt ville döda mig så jag tror jag var i chock hela natten. Men jag blev inte bara jagad på båten utan även på land och sen var jag på något konstigt vis i en affär och sprang runt. Utomlands vet jag säkert att jag var och jag skulle köpa något billigt, men jag minns inte riktigt vad jag letade efter. Hur som helst så blev någon skjuten och jag tror inte det var jag, det var nog mer jag som sköt. Blodigt blev det iallafall. Sen försvann han som ville mörda mig och hans kvinnliga kompanjon in mellan två kakelbitar i min vägg, den saknade lite tätande cement just där. När jag inte var i chocktillstånd så var jag i ett hus, där jag hade sex med hur många som helst! Den enda jag minns att jag hade sex med var min klasskompis från grunskolan?
Trotts allt jag drömde så är egentligen det enda jag funderar på så här i efterhand, hur man egentligen kan bygga upp ett helt hus i drömmarna som man aldrig varit i förut? Är det ett ihopplock av en massa hus man sett tillsammans? För i drömmen så föreställde jag mig verkligen tavlorna på väggen, mattorna på golvet och jag gick igenom huset och såg hur det såg ut. Hur som helst så regnade det ute.

Peacecake

kreativitet - det gillar jag

Jag tänker inte säga någonting om valet, jag är ändå inte så insatt. Jag tänker inte klaga på regnet, idag är det faktiskt nästan mysigt. Utan jag tänker frambringa det positiva :) För idag är jag väldigt glad faktiskt, utan någon direkt speciell anledning. Men jag har ju haft APU den senaste torsdagen och fredagen - utmärkt. Det gick hur bra som helst och jag ser fram emot kommande projekt! Sen så var det 30-års fest för min syster i helgen. Logen var inredd och det var en hel del folk, roligt :) För att inte glömma att jag ju faktiskt fyllde år den 14:e och känner mig lite vuxnare nu! Det är väl nu jag ska vara fri, fast det kan man ju i fråga sätta? Förövrigt en mycket bra födelsedag :)


It works perfect,

Det känns lite udda att jag ligger med en iPad i knät, lite sådär udda eftersom att det inte är så många som äger den här runt om än. Men jag tycker det är coolt. Det enda som är jobbigt med att skriva på den är att de inte går att skriva åäö vanligt utan man får hållz inne a och o för att få fram de. För övrigt funkar den bra. Ritprogrammen är lätta och bra, de finns inte så många gratis spel och jag vill inte gärna jailbreaka den och kan inte koppla till mitt kort till iTunes storen än. Men batteritiden farscinerar mig verigen! Dock så tar det ungefär lika lång tid att ladda den, då det inte finns att köpa någon adapter till iPad i sverigrsbutiker än. Men den är rolig att ha med sig och jag vill inte gärna släppa ifrån mig den. Hur som helst, nog om den :) Ikväll är det fest :D jag här 18års party trots att jag fyller år först på tisdag, men nästa helg ska vi ner skåne och parta hos syrran :) jag tror och hoppas att det blir lyckat ikväll/natt, allt är i allafall inhandlat. Så inatt blir de party party PARTY :D Peace and alchohol

hur blir framtiden?


2008

"Jag har en dröm, om att lyckas här i livet. En dröm som sträcker sig längre än drömmarna i vissa fall.

Inom några år, eller helst egentligen direkt nu.. så vill jag bo någon annanstans. Jag vill bo i New York, Paris.. London, helst på alla ställden samtidigt. Jag vill ha ett hus, eller lägenhet..jag har faktiskt två lite olika drömmar, bara med olika hus och stil men.

Jag vill bo i en lägenhet, en sånn som i en film där man har kanske 3 eller 4 rum och ett hyfsat litet kök. De ska klart finnas en säng, allt ska gå i olika motiv och stilar. Ett bord med två stolar och små blommor som givetvis är lättskötta. Helst skulle jag inte vela laga mat överhuvudataget, varför ska man äta? Jag vill inte ha någon dörr mellan sovrummet och köket, isåfall en sånn man får sätta till. De ska vara mörkt på kvällarna, så att man får tända ljus och känna lugnet från gatlyktorna som lyser svagt utanför fönstret. Men de ska vara ljust på dagarna, då ska solen lysa in på de ljusa lakanen genom de ganska stora fönstret. Det är då man får frukost på sängen, men helst utan själva frukosten.. eftersom att mat nog är det tråkigaste som finns. En frukostgåva skulle nog vara bättre, att få något att tycka om, att få någon att tycka om. Toaletten ska helt klart vara mittimellan, med ett badkar för två men också en dusch. En spegel som man ser vacker ut i, så att man kan tycka om sig själv lite extra. Balkongen ska vara ut mot en stor alé med träd som lyser på julen så att man känner den riktiga stämningen. De ska finnas en fontän, utan ljud så att man blir kissnödig.

Staden där jag ska bo ska vara sådär mellan stor, den ska ha affärer där allt finns och matställen där man kan äta mat, för jag lär ju bli sugen på något någon gång. Mysiga cafén där man kan sitta i timmar utan att tiden blir mycket mer. Jag har alltid önskat mig en liten hund som jag inte kan stava till, men jag vet inte längre. I min drömm finns det inga hundar. Inredningen är viktig där jag ska bo och jag tror säkert inte att jag kommer orka städa och så, så de får inte bli dammigt lätt utan de ska vara sådär matt och lite lysande ibland. Dörrmattan ska säga "välkommen till drömmen" utan att det riktigt ska stå på. Fönstrena ska vara finast på julen, då de ska vara sånn där låtsas snö på de så att man får den rätta stämningen. Julgranen ska stå i storarummet, där de ska finnas en mjuk soffa där man verkligen trivs. Tvn ska visa rätt program, om man nu ens ska ha någon tv. Jag vill kunna måla i min dröm, måla riktigt fint menar jag då. Självklart ska jag ha en sånn där stor garderob som man kan gå in i också, där alla mina kläder ska finnas. De är nog viktigast, att ha tuuseen tals kläder, men jag tröttnar nog. Men jag har alltid önskat mig en stor garderob där allt får plats. Tavlorna i storarummet ska vara sådär jätte fina verkligen, helst som jag tagit om jag nog tar så klockrena bilder. Om jag nu måste jobba, eller ja.. jag vill nog jobba faktiskt. Jag vill bli tidningsredaktör och bra på det med, jag vill visa tidningarna vad som borde finnas och jag vill få de där smarta ideérna som jag oftast aldrig kan få fram. Jag vill visa världen att jag kan vara riktigt bra på något, eller nej.. jag vill inte visa världen, jag vill visa mig själv. Jag vill kunna vara stolt över mig själv.

Eller så vill jag bo i ett hus, ett luftigt hus.. ett sånt vitt där man bara svävar fram i, jag vill kunna leva i min egen värld. De ska finnas en kamin, eller ännu heldre kanske en öppen spis. Nej, en kamin. Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag vill ha det i mitt hus, jag vet mer om lägenheten, som för övrigt ska ligga ganska högt upp, kanske på tredje eller fjärde våning. Men de ska inte bo någon över, där ska det bara vara tak. För att komma upp så får man antingen vara hurtig och springa de många trapporna upp, eller så tar man den skrangliga hissen. Grannarna är rätt unga de me, inga gamlingar och inga me skrikiga ungar heller. Jag vill inte ha barn, inte än, kanske i framtiden då men de är inte än på länge. Jag vill leva i min lägenhet och i mitt dröm liv lite först, för sen kanske de inte blir lika drömmlikt, jag har ju trotts allt inga barn med i min dröm. Jag ska kunna ligga och sova länge på mornarna utan att bli väckt av annat än en puss på kinden eller munnen, kanske en puff bara. Av någon jag älskar. En pojkvän, en kille, en man, en förälskelse. Någon som är rätt, någon som är allt det där jag verkligen vill. Ingen som bara vill det, utan en som är försiktig men som endå tar steget. Någon erfaren, någon som vill de jag vill. Ingen ska få ta ifrån mig min drömmroll, jag ska välja själv.. och jag ska aldrig tröttna. De ska vara du och jag rakt igenom, jag ska älska dig rakt igenom och du ska älska mig rakt igenom livet."



Ni vet hur det var när man var mindre, man funderade mycket på framtiden. Önskade ofta att den skulle komma fort så man kunde få reda på hur allt kändes och utvecklades. När jag var liten, så ville jag vara stor. Jag ville bli så stor att jag kunde uppfylla mina drömmar om livet. Idag hittade jag en text jag skrev för två år sedan om min framtid. Det har ju faktiskt slått mig att om mindre än ett år så ska jag veta vad jag vill göra i framtiden för att kunna välja rätt högskola, jag ska kunna veta vart jag vill bo och vad jag ska göra för att det ska bli rätt. Men jag känner ingen panik, det får ta den tid de tar och förhoppningsvis kanske jag kan uppfylla delar av mitt drömrecept ändå :)

det är tydligen inne med fårkrage


tänkte att man kanske skulle möta Viktor på stan som man inte träffat på länge! Kolla runt lite och sen äta oss tjocka på pizza. Jag har ju faktiskt ledigt igår och idag och jag har insett att det händer mycket spännande framöver!

peace

Eh, jo!

Nu är vi på väg härifrån. Eller ja snart, så ska vi gå till maxi och sen vidare till sigges och sen kanske typ bil till norrhallen och typ hem till johan sen för att kolla film då va! Igår överraskade desutom emil mig med en fika på stan med lovisa och johan som var mycket lovande :) han är så busig min pojke! Men ja, torsdag och fredag är vi lediga :G Tänkte jag skulle typ.. sova :)))))))

pese

RSS 2.0