090130

Hej och hå.
Nu är man sådär glad igen och lycklig, bra känsla. Det är nog bara för att jag sov så länge inatt och för att det händer en hel del nu. Har haft fullt upp i veckan. Igår var det ja.. hahaha. Ska inte gå in på det, svarade inte på mobilen och mamma ringde runt halva stan för att leta efter mig. Både till mina vänner och familj. Vi blev ganska påkomna också, men ja.. vad ska man säga? Det var bra. Vi hade inga vanliga lektioner igår heller, utan vi såg på Matrix! Var nog därför allt blev som de blev igår, ödet kanske?
Idag blir det donken,stan och bio med Andrea! Vi ska se "i taket lyser stjärnorna". Jag har inga förväntningar på den, den får vara som den är. Huvudsaken är att jag är där med Andrea. Sen åker jag till Värsås :)
Snart ska jag välja vad jag vill läsa i skolan också, de kommer påverka hela min framtid... det känns ju bra.


och Hejdå Januari. puss

090117

Helg igen efter en vecka i skolan. Nästa vecka börjar vårt nya schema vilket nu inkluderar bild som jag älskar. Men vi slutar fortfarande i snitt 2 varje dag så jag är nöjd :)
Igår annlände jag till Frida klockan halv 7 och mötte Frida, Lisa och Hanna! Vid 8 fick hanna, frida och jag skjuss ner till stan. Vi gick och köpte godis och skrattade tills vi fick stiga in i biosalongen. Vi såg på Benjamin Buttons otroliga liv som är nästan tre timmar lång! Jag hade väldigt höga förväntingar på den tror jag, men den var verkligen ingen besvikelse utan var värld varje krona! Även fast jag var trött så satt jag där fängslag av filmen. Jag tror vi grät några tårar alla tre! Den är absolut en film värd att se :)


Annars har skolveckan rullat på. I Tisdags och Onsdags var jag med Andrea. Tisdag spenderade vi hemma hos henne med att se på film och fota lite. Onsdag så simmade vi (jag 700m vilket är otroligt) och sen fikade vi på rådhuset! Mycket mysigt. Jag är så nöjd och glad över mina vänner, bäst är vad de är.
Nu ska jag kila över till Stefan för att se på film och så ska han få bedöma mina tre texter jag har i läxa. 
Det är så otroligt tråkigt att en av våra barndomsvänners föräldrar ska skilja sig och flytta från vår by, med det försvinner lite av min barndom.
puss 

090112

Såhär lycklig borde jag vara alla dagar

Jag vaknade 06.30 som jag brukar göra. Tog det lungt utan att tänka på tiden och helt plötsligt var jag väldigt efter. Jag missade bussen och eftersom att jag skulle gå till Frida som jag brukar göra på måndag och tisdags mornarna så fick jag rappa på för att vara hos henne runt halv. Jag tog väll ungefär 20 minuter på mig att gå/jogga i motvind delvis. Ganska tappert kämpat ändå tycker jag allt. Dessvärre så fick jag reda på att vi skulle ha volleyboll på idrotten och nu gör min arm fortfarande ont med små blåmärken på. Mina handleder klarar inte av det helt enkelt :/.
Svenskan var en besvikelse då jag fick se den nye engelska+svenska läraren eftersom att vår ska vara mammaledig nu i en evighet. Den nye är mesig och kommer inte kunna kontrolera vår klass för fem öre, det syndes ju. Vi kommer inte få någonting gjort, mindre än vanligt. Tycker vissa i klassen kunde skärpa sig lite.. men jag fick MVG- på min svenskanovell, så jag ska inte klaga på något :)
Hem kom jag iallafall, fick lite ryck och tyckte jag kunde rycka upp mig.
Så jag tog ur disken ur maskinen, stoppade in ny, dammsög, dammade mitt rum, bäddade sängar, hjälpte mamma ner med tvätten sen och tog bort allt julpynt i mitt rum. Mamma och min låtsaspappa blev super glada, alltid kul.
När jag städade i mitt rum så hittade jag desutom lite gammla födelsedagskort och så, kollade lite och hittade 100:- i ett kuvert. Jag blev rätt chockad :D I´m ritch! Nej men är ganska fattig annars så det var bra =)
Lyckades skriva klart mitt föredrag för pensionärer om hur det är att vara ung också, den svåraste av de tre texterna. Klarade alla utan problem, älskar text :)

Såg klart säsong 5 av vänner förut också, alltid lika tråkigt att kolla slut en säsong :P Desutom har ingen 6:an som jag kan låna heller, det är ganska typiskt. haha (A) Sen kollade jag på Romeo och Julia, blev så sugen när vi såg en snutt av den i skolan idag :)


Helgen då, Lördags fikade jag med pappa och åkte sedan till Ana för att se på film och äta pizza, hur mysigt som helst! :)
Och på Lördag-Söndag gjorde jag något annat, dumt eller inte.


090104

Det känns ganska roligt ändå, att det numera är 2009!
I helgen var jag nere i en lada på en bodgård i mörkaste Skåne, nog för att jag trivs alltid, det är underbart! Vid midnatt igår stod jag, min låtsaspappa och min systers pojkvän och spelade badminton i deras lada till klassisk musik. Innan dess var vi bjudna till min systers pojkväns föräldrar, där fick vi otroligt god mat och jag har aldrig sett min mamma så glad. Vi kollade på kort från alla resor de vart på också, helt otroligt vilka paradis! Jag blir så sugen på att resa någon annanstans än till Cypern nu, men cypern är fortfarande bäst.
Det var hur som helst kul att träffa båda mina systrar på så kort tid, först lämnade vi av syster1 i Göteborg, åkte ner till syster2 där vi stannade och sen åkte vi till syster1 igen för mat mat mat. Det är nog det hela denna helg handlat om egentligen, mat! Om jag inte gått upp nu, går jag nog aldrig upp.
Ska jag beskriva helgen med ord så blir det :
6timmars bilresa - mölnlycke, mat, hund, syster - skåne, katter, syster, systerspojkvän, bondgård, hästar, kamin, julklappar, mat, godis, umgänge - sömn - mat, umgänge, bilder, resa, dryck, mat mat mat, umgänge, bilder, skratt, badminton, sömn - tråkig hemresa på 8timmar med med stopp hos min syster igen.
Jag saknar det redan.
18:30

2009 amazing!

1 Januari 2009, det är inte varje dag den dagen inträffar.. nej bara en gång i livet. En livs dag.
Januari blir en bra månad, var så säker på det. De blir även resten av de 11 månaderna i 2009. Så hoppas jag iallafall.
Jag har nämligen tre nyårslöften i år, vilka jag nästan redan glömt bort.
- ta en dag i taget
- bli oberoende av datorn
- spara

Andrea och jag precis innan midnatt


Vi får väll se hur länge jag håller dem, men mer eller mindre ska jag allt klara av dem :D
Igår var jag först bjuden till Frida vid 19, men först var jag och Andrea på stan. Vi gjorde så att hon fick välja julklappar för 150 kronor till sig själv som jag betalade och tvärtom. Hon fick då två t-shirtar och jag fick ett skärp till och börja med, hittade inget mer :) Men gud vilket sjukt snyggt skärp! Jag är riktigt avundsjuk på mig själv.
Gjrode iallafall i ordning mig hemma sen och skjussades till Frida där de bjöds på god mat och umgänge, jätte kul :)
Åkte sedan till Värsås runt 10 med Andrea och vi firade tolvslaget hos mig, sprang sedan ut och kollade på fyrverkerierna och avslutade sen kvällen hos Stefan.
en riktigt lyckad dag ändå :) Ganska lungt men helt okej! Fick en del kul nyårs sms också, fylle sms förmodligen men ändå ;) haha. Bra start på dagen i skogen idag också när jag och Andrea gick promenad.
Gott nytt år och en liten befallning till året - bli bra! puss


RSS 2.0