en bilkyrkogård

Igår hade Mp2gk, tk och fb äran att få åka med busschauffören Kjell ner till Småland. Bussresan tog 4 timmar dit och 4 timmar hem och de 2 timmar däremellan spenderade vi på bilskroten som ligger vid kyrkö mosse. Bilkyrkogården har en lång historia bakom sig. Jag kan dock bara bjuda på bilder.













riawr

Igår firade jag och emil ett helt år! Inte ett halvt? Nej, inte ens nära.. ett helt! Ett år tillsammans som kära och lyckliga. Helt underbart måste jag säga! Först så överraskade han mig med picknick i solen på en kulle vid fästningen i Karlsborg. Men havet precis nedanför. Det är sånt man inte glömmer! Sen hade hans föräldrar dukat fint till oss ute i hans stuga och serverade oss god mat och vin (dock hatar jag ju vin men någon gång kanske man hittar något man tycker om). Vi hade en underbar och fin dag tillsammans<3

Idag lagade jag en tand dessvärre, gör fortfarande lite ont. Men det fina vädret ute gör att tandvärken blir ett minne blott :)))))

På fredag åker skolan till småland till en bilskrot.
idag fotade jag med min mask

hej peace

Jag tror inte på bananer

Bananer är något konstigt. Något så overkligt, så oätbart. Jag har aldrig varken ätit, tagit på, slickat på eller sett en banan. Finns dom ens? Nä. Ingentligen är det något påhitt som vår käre vän kungen hittade på en vacker solig dag när han satt på toan och såg att något var påväg. "Åh, en banan!". Så är det. Det finns helt klart inga bananer, för hur skulle de kunna finnas när jag inte sett dem? Ni som påstår er ha sett en banan en gång i tiden kan ju ta och söka upp mig, jag förstår inte annars. Vad är det ens för ord? BANAN. Bananer i pyjamas har jag däremot sett. Det är däremot konstigt att de ska springa runt nakna i tvn hela tiden. Varför kan de inte klä sig i något roligt för? Stackars barn. Det enda jag egentligen har att säga åt detta är; DU KAN VARA EN BANAN. Men tänk så tråkig bloggen då skulle vara om jag bara skrev det. För då skulle ni ju inte förstå att jag faktiskt menar; DU KAN VARA EN BAJSKORV. Som kungen en gång sa. Så varför finns det egentligen skyltar i mataffärerna där det står "turkiska bananer" på, när där egentligen bara är tomma korgar? Världen är då konstig ibland, eller ganska ofta, eller hela tiden. Däremot finns det andra trevliga frukter som man stöter på hela tiden, så som chirimoya (nu vet jag var ordet kissimurra kommer ifrån) tuna kött eller varför inte en Choclo? Så sluta inbilla er att det finns något så konstig som bananer och börja inse att allt faktiskt är gjort av ost.

PS KUNGEN. Jag tycker du ska ta tillbaka dina bortförklaringar och inse att det som faktiskt kommer ut där bak inte är vare sig en banan eller bajs, det är bara de rätta ord som aldrig kommit ut ur din mun.


NO YOU HAVN´T?!

kolla även "jag tror på bananer" på Lovisas blogg!
peace

***

godnatt.
Fast först så tänkte jag säga såhär.
nu har jag:
gjort klart samhällen nästan
målat mina naglar
gått och handlat i affären åt mammi
slängt soporna
bloggat snart

åh vad grym jag är ♥
sen snart ska jag sova nu :D
imorgon blir det nog fika med min prins
och så ska jag kolla vad dom säger om min stackars kamera (objektivet) på japan photo! :)

peace

jag gillar inte söndagar

Imorgon börjar skolan igen och då är det skönt att man har en del att se fram emot framöver.

Jag tog mig tillfället att beställa en väska förra veckan som kanske kommer nu den här veckan :)

och även ett arbmand :)

Jag beställde de från www.nuknuk.se
väskan kostar 369:- och armbandet 29:-

Sen som jag nämnt tidigare så firar jag och emil ett år på söndag! Han har lite överraskningar till hela helgen så det kommer nog att bli jätte mysigt!
På fredag är det festival på skolan också, då ställer jag och Lovisa ut vårt projekt, tror det blir awesome!

Så jag överlever förhoppningsvis skolan ett tag till.

peace

**

det är bra att ha utbildade vettiga människor i släkten som kan ett och annat. Jag menar, min dator lagar sig ju inte av sig själv. Nu fattas bara att min kamera blir hel av sig själv och att jag överlever skolan till sommaren så blir nog allt bra. Glad påsk och så och hoppas era glassar inte är lika fulla med is som mina.

easter peace

*

Igår vad jag och Andrea i göteborg. Idag lurade Andrea mig att hon skulle flytta till Borås för att hennes mamma fått jobb där. Imorgon åker jag ner till skåne och spenderar några dagar.

april april


longboard-one

Äntligen lite sol och värme för longboard åkning. Dock är vägarna i Varola inte speciellt effektfulla så blir aldrig något riktigt glid. Men tar mig igenom en och annan småbacke till och börja med nu. Försöker få den rätta känslan helt enkelt :) Jag börjar smått eftersom att jag inprincip varken stått på varken snowboard, skateboard eller longboard förut. Men man ska inte vara för feg i livet, man måste kunna testa på nya saker. Än så länge har jag inte ramlat, vilket betyder att jag har mycket kvar att lära mig. Dock tycker jag att det är en frihet att kunna glida runt och jag tror nog att det kan komma att bli en sorts hobby i sommar :D

och haha, jag måste se jätte töntig ut i alla mina skydd, men jag vill gärna ha både skalle och ben kvar efter sommaren :)

peace and so on

RSS 2.0