fullt upp i veckan

Hej här!
Det händer saker nu, mycket saker.
Idag var jag hos tandläkaren, så jag slapp idrotten vilket var lite skönt :) Tänderna var väll helt okej antar jag, åtminstonde innan de började slita och dra i min käft. Jisses vad dom drog :P Hur som helst.
Var i skolan ganska tidigt sen iallafall och satte mig och pluggade matte. Vi hade ju matteprov sista lektionen, innan lunchen. Tror det gick helt okej, mer eller mindre? :)
Sen om några timmar ska jag tillbaka till skolan igen för utvecklingssamtal. urk, jag gillar inte min mentor alls.
Imorgon får jag se vad jag gör, beror på vad jag känner för.
Onsdag ska jag iallafall färga håret på nytt :) förhoppningsvis blir det brunt då, men det är många som säger att jag passar så bra i den färgen (missfärgningen) jag har nu, tråkigt att byta då kanske :(
Torsdag åker iallafall jag och andrea till göteborg efter skolan och ser Billie the vision and the dancers på fängelset! :D:D dit längtar jag minsann!
Sen åker jag nog till pappa i helgen, sara kommer ju hem och så :) Så flyttas festen till nästa helg, blir nog bättre.

Ska nog sova lite nu innan jag ska iväg igen, pusshej


klippt och så, men fel färgat som sagt :)

090216

Hej hallå tja
Idag ligger jag inte i sängen som jag gjort alla andra dagar förra veckan (nästan). Nej, jag sitter i skolan. Känner mig mycket duktig, sitter här och gör ingenting.. ska skriva en essä, men jag är nästan klar så jag vill inte :D Ska köpa en pepsi och en munk sen, eller något. :D Sen ska jag hämta ut biljetterna till Billie the vision and the dancers efter skolan! Så efter skolan den 26:e Februari så tar jag och Andrea tåget till göteborg och vidare till fängelset i härlanda.
Hade lov förra veckan, men nu är det slut. typiskt. Men det är snart påsklov :D Hände rätt mycket i veckan..
måndag - Träffa Ana, sova hos Andrea
tisdag - Träffa Evelina, vara med Andrea igen.
onsdag - Filmkväll med Anna, hon sov hos mig.
torsdag - Firade andrea med bowling och pizza :G. sova hos Andrea.
fredag - Åka till Borås
lördag - inget :)
söndag - grilla på berget med min kära far

jag vill sova, drömde att jag var i en lada och letade nycklar inatt. Mycket mycket roligt.
puss

090208


Jag läste klart tusen strålande solar igår kväll. Den här boken har verkligen fångat mig. Man får upp ögonen för bra hur vi egentligen har det här i Sverige.
Den handlar om en flicka Mariam, som lever för att tjäna sin man som hon blivit bortgift till vid ungålder. Hon blir slagen och tvingad till att tjäna sin mycket äldre man. De lever under kriget och snart hittar de flickan Laila vars hela familj dött i kriget. Även hon gifter sig med denne man och föder deras första barn, vilket mannen tror sig vara far till, men så är inte fallet. Mariam offrar sitt liv för att Laila och barnets far ska kunna fly från landet, men något lockar dem tillbaka igen. 


Nu är det iallafall sportlov. Under helgen har jag varit i Värsås. I lördags kom Andrea förbi och vi ägnade några timmar åt att fota henne, till mitt skolarbete. Sen träffade jag killarna och kollade på film och så. Bra helg :)
Om en timme åker jag in till stan och träffar Ana, ska bli kul!
puss

RSS 2.0