tysta tomtar och röda rosetter



Tog ett bad för någon timme sen med endast ett ljus som tecken på liv och lite svag julmusik i bakgrunden. Efter det fick jag sånn energi så jag satte igång och julpyntade lite till i mitt rum. De kom upp någon rosett och några små tomtar. Började även skriva julkort, det är ju dags att skicka iväg ett par snart..
Har väll vart en hyfsad dag.. trodde den skulle bli hemsk eftersom att vi skulle ha två redovisningar. Men eftersom att vi bara hade en, gick det ganska bra ändå. Men nu väntar den andra på onsdag istället.
Imorgon är jag iallafall "ledig" från skolan :) Vi behöver inte gå dit eftersom att vi ska filma hela dagen och jag hämtade våran filmkamera idag så imorn blir de bara till att aggera. Vi ska filma två norge historier vi valt, en på ett tåg (då hoppar vi på de till falköping och tillbaka tror jag) och sen en med en bil (då ställer min snälla pappa upp och kommer in till stan). Det ska nog gå bra :)
Sen på fredag är det luciafirande i skolan på morgonen, alltid mysigt. Sen på kvällen ska jag hem till Frida och kolla på idolfinalen! Den får man ju inte glömma. Desutom kanske vi ska baka pepparkakor :D jag älskar mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0