?

Jag sitter just nu och diskuterar allt möjligt med min vän Prytz. Från vanliga till ovanliga frågor. Vad är meningen med livet? Jag tycker egentligen inte att vi borde veta det, de skulle inte göra oss någon nytta ändå. Säg att meningen med livet skulle vara att man blev lycklig, vad skulle då hända oss om man inte blev det? Om man levde hela livet olycklig? Om det nu finns någon mening med livet enligt mig så är det att det inte ska finnas någon mening med livet. Vi ska inte veta.
Sen hur kom allt till? Vad finns egentligen i universum och när tar de slut? Är universum oändligt? Det är som att jorden är en pasage för oss till ett liv och att rymden för oss till något annat.
Hur kommer livet se ut om några år?
Jag läste precis om New Horizons, som är en obemannad rymdzond som just nu är där uppe i rymden någonstans. Den undersöker alla planeter och kommer vara framme för att utforska pluto år 2015. Sen ska den forsätta lite till.. Tänk om den hittar något som förändrar våra liv? De kanske finner liv.. ett nytt ställe.. de kanske finner svaret på allt?
Det finns faktiskt saker som inte är omöjliga och det är ett av de. Det är inte omöjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0